Verzending 1-2 werkdagen via POST-NL
Geen verzendkosten boven de €30,-

over ons

Hallo!

Wij zijn Isabelle en Kitty, twee nichtjes uit West-Friesland (N-H) en wij zijn VAN ZUKS officieel gestart op 22 juli 2021. Wij ontwerpen en illustreren onze eigen duurzame producten en daarnaast hebben wij een wisselend assortiment met eerlijke cadeauartikelen en woonaccessoires.

Van jongs af aan komen wij al geregeld bij elkaar over de vloer. Inmiddels verstaan wij elkaar zowel zakelijk als privé erg goed. Duidelijk, eerlijk en enthousiast! Wij deelden al langer de droom om samen te ondernemen en wij hebben er nog geen moment spijt van gehad dat we dit plan hebben voortgezet! 

VAN ZUKS is een typische West-Friese uitspraak. Het betekent eigenlijk: ‘zoiets dus’. Allesomvattend voor onze producten!

Onze visie is om een uniek en duurzaam ontwerp/product op de markt te brengen. In de tijd waarin wij nu leven wordt er steeds meer aandacht gevraagd voor het maken van milieubewuste keuzes. Door te kiezen voor onze unieke producten máák jij deze! Op deze manier willen wij de massaproductie met standaard papier beperken en een breder platform creëren voor duurzame alternatieven.

;